<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


lørdag, maj 31, 2003

Matthias sendte mig det her.. en stor sandhed tror jeg ;-) Mandens hjerne ... cool det lykkedes det her også.. jeg er ved at blive god ;-)



yay.. har lavet et link uden at ødelægge noget.. tror jeg



Det var nok de lettes tjente penge længe.. også de første penge jeg har tjent længe. Mit enete porblem lige nu er at jeg egentlig gerne ville ud og lave noget i aften, men jeg kan ikke rigtigt lokke nogen til at gå med ud og lege... Synes næsten det er spild af godt humør at sidde her idag ;-) Tror forresten jeg så Jørn i nyhavn... men ikke sikker... ville være underligt hvis jeg gjorde.. men ham her lignede, og han talte norsk... men maaaange år siden jeg har set ham, men som den kylling jeg er turde jeg ikke spørge.. tænk hvis jeg tog fejl ;-)




fredag, maj 30, 2003

ok hyggelig aften...nu skal jeg bare sove og komme i seng, for skal på plejehjem i morgen ;-) ( hmm måske skulle jeg komme i seng og så sove... gud ved om det var det der gik galt til eksamen ;-)



Baah.. havde helt glemt hvordan døren lyder når den bliver brugt inden ved siden af... ikke en lyd jeg kan lide.. ville ønske jeg kunne gå op og træne igen, men tror ikke min krop kunne holde til det så må hellere vente en dag eller to



Aaaah... 85 min på kredløbsmaskinerne, og mit styrkeprogram... nu er jeg så smadret at jeg helt sikker kan sove uden at tænke... eneste problem er at jeg skal op til June, og jeg har ingen ide om hvordan mine rystende ben skal få mig op på 4. sal, men bliver nød til det for hun laver mad til os idag. Ærgeligt at mine muskeler sagde stop før mit hoved var færdigt med at træne dog.



Nå så er de her... nu er planen at jeg skal op og træne til jeg er for træt til at tænke mere idag. Nå ud over det, så ringede jeg til et vikarbereau og bad om at snakke med dem mandag, og vups.. så sagde den smådesperate kvinde i den anden ende af telefonlinien at jeg kunne møde hende i lyngby i morgen klokken syv til min første vagt... hmm tror der mangler mennesker i min branche... gud ved om jeg kan finde mit skattekort så!



Nå så fik hun ringet min mor... Nu ved hun jeg er dumpet.. orkede ellers ikke lige at fortælle hende det, for det giver en halv times snak med formaninger om at det skal jeg gøre bedre, og jeg må se at finde energien, og jeg ville juble når jeg er færdig for det ville være en stor sejr... baaaaaah som om jeg ikke ved det i forvejen, hjælper bare ikke så meget på lysten lige nu. Ellers er vejret til en ok dag.. omstændighederne sucks.. Dave kommer hjem i dag medbringende sin kæreste, så bliver det lidt sværere at ignorerer at han eksisterer, men har tænkt mig at forsøge anyways... Well når nu hun er med, kommer han i hvert fald ikke ind og hilser på mig, så det er nok ok... selvom jeg stadig går ind for at de begge to blev derovre, nok for sent nu, da de sikkert allerede sidder i toget ;-/ Man kan da håbe at det går i stå eller noget på vejen ;-))



Ahh rødvin mad og hygge... i det hele taget en rar dag :-)



torsdag, maj 29, 2003

aaaaaaaaaaaaaaaaaaah.... min krop er netop blevet så forkælet den næsten kunne blive... massage, exfoilering, tyrkisk dampbad, sidde i solen i badedragt... min krop har det så godt ... bortset fra de lettere rødmede skuldre ;-)
Dagen bliver kun bedre af at jeg skal "ud/op" og spise.. min overbo laver mad idag, så ikke engang det skal jeg tænke på... eneste jeg skal er nok at få skiftet kattebakken inden de tisser på gulvet ;-)



onsdag, maj 28, 2003

Ok en pudsig tanke.. Hjalp June med at hente de to mulatdrenge hun passer, mens jeg gik med en i hver hver hånd( de er 3år), så kom jeg til at tænke på at folk der så os tænkte sikker at de var mine.. sjov tanke at jeg i teorien rent faktisk kunne have været mor til dem... jeg er ved at være gammel ;-).
Oh well ikke noget sært i det egentlig, synes bare det var pudsigt :-))
Ellers har jeg endelig fået bestilt tid i kurbadet, så nu står den på ren afslapning og forkælelse i morgen.. glæder mig allerede :-)



Godmorgen... sikke et vejr at vågne op til.. og så på en fridag... bare trist at der skal gøres rent herhjemme..... Det ligner noget som sundhedsmyndighederne ville lukke ned på ubestemt tid hvis de kom forbi, så det er i høj grad på tide.. desuden har jeg love June at komme derop og underholde hende mens hun maler. hmmm hvis jeg er heldig er hun hurtigt færdig, og så kan vi gå lidt ud også :-). Min krop er tung træt og øm..faktisk overalt, men hvad, det er jo bare til jeg er kommet igang med at træne for alvor :-)
Nå nu vil jeg smække alle vinduer så meget op at mine katte ikke leger selvmords-springere, spise noget mogenmad og komme igang med dagen.



tirsdag, maj 27, 2003

Har lige været oppe og træne... hvorfor er det at man føler sig endnu mere fed og ussel når man træner..... mon det har noget at gøre med at alle de andre deroppe bruger størrelse 38, og det gør jeg nok ikke. Men uanset hvad, så fik jeg da trænet så meget at jeg næsten sikker ikke kan bevæge mig i morgen, og det er jo altid en rar følelse.



ok ikke så slemt, og vejret var godt at cykle i... har indviet sandaltiden nu, og jeg fik ikke engang kolde tær :-)



Nå.. nu tager jeg derud, ville være kedeligt ikke at sige hej hej til de tp andre.... også selvom de er glade og har beståer... hmmm kan være man kan nakke deres opgaver ;-)
Anyways livet er lidt rarere idag... er lige gået op for mig at jeg er tvunget til at tage en tur i kurbadet i løbet af ugen, ellers vil det tidligere forsvunde gavekort være løbet ud... min krop skriger på massage, så tror jeg vil høre om de har tid i morgen. Så gidder jeg ikke anden end at tage derind og slappe af og forkæle mig selv, selvom det ville være hygligere hvis nogen tog med ( ikk katrine ) ;-) nå tid til at spise lidt morgenmad inden jeg skal gå :-)



mandag, maj 26, 2003

Endenlig er aftene ovre... i det mindste har jeg fået af vide at jegkun behøver dukke op i morgen hvis jeg har lyst, og at de ikke forventer jeg kommer. Beslutter om jeg orker ved en 9-tiden i morgen, må vi se om jeg synes det kunne være godt, om ikke andet så for at sige hej til mine medstudrende og ønske dem tillykke. Nå den beslutning gidder jeg ikke tage nu, nu vil jeg sove.. trænger til det.. nat nat alle sammen.



Mere ro over det nu... har fået slået den værste hovedpine væk, og tudekvalmen har fortaget sig, er bare helt mat nu. tror jeg vil skaffe mig en Pizza og sætte mig i min sofa til det er sengetid, med mit held vil der kun være noget jeg ikke gidder se. bør nok ringe til min vejleder og høre om hun forventer seriøst at jeg dukker op i morgen. Ikke lige de mennesker jeg har lyst til at spilde tid på.
Hmm har glemt min ønskeliste.. sorry katrine.. men du får den snart



hmm gud ved om man må bande på blogger.... har ikke helt læst betingelserne



FUUCK..... jeg dumpede... kan slet ikke finde ud af hvad jeg nu skal.. har allemest lyst til at sige til helvede med det og droppe alt, kan slet ikke overskue noget som helts lige nu.. det sidste jeg havde brug for... Crap crap crap.... Kunne man bare ligge sig ned under sin dyne til alt sammen var overstået, ved slet ikke hvordan jeg skal finde den energi det kræver at skrive opgave igen, for så at skulle op og forsvare den. hvad skal jeg gøre i morgen... skal på afdelingen, og har ikke lyst til at blive spurgt om hvordan det gik, vil helt sikker bryde totalt sammen, og som det er lige nu har jeg ikek engang lyst til at fortælle mine nærmeste om det. Shit, fuck crap lort og røv!!!



søndag, maj 25, 2003

hmmm været en sløv søndag.. skulle have forberedt eksamen, men har lissom ikke giddet, men bliver ok nød til at gøre bare noget.. eks læse den opg jeg skal forsvare igen... ikke at jeg er meget for det, for det er ikke godt læsestof... bliver nød til at forberede noget der er ok or at bestå... orker bare ikke mere... give holiday pls.
Hvorfor skal livet være så irreterene besværligt nogengange, lige nu gidder jeg ikke engang være sygeplejerske, men det kommer nok igen når jeg husker hvor godt det egentlig kan være.... tror bare jeg burde tage laaang tid fri for at "finde " mig selv, og min lyst til at læse, men bare ikke tidspunktet når man næsten er færdigt. Jeg bliver nød til at slutte hvad jeg har startet.. er for stædig til andet.



Hmm alt den lækkerhed var spildt på den fest... ALT for mange mennesker til at det var hyggeligt... man kunne ikke snakke ordenligt med folk, og i det hele taget ikk et hit, men hvad.. nu er der 5 år til næste gang, hvor jeg forhåbentlig er endnu lækrere, og i tilgift har styr på mit liv ;-)... as if ;-)



lørdag, maj 24, 2003

Tid til project gøre mig lækker, Ingredienser : Ansigtsmaske, skraber, barberskum, bad, lotion og makeup og hårsættemidler og mig.
Alt blandes i et stort mix, rystets godt sammen, og efter en time skulle resultatet gerne være Smashing hot mig.... lad os nu håbe det projekt bliver til et 13-tal ;-)))



AAAAAAAAARg....



Hmmm ikke meget jeg fik skrevet i går. men her er hvad der skete..... hmm computer computer computer, middag hus june playstation playstation playstation (pacman) trapper, hjemme, DAoC, DAoC, DAoC, icq icq icq icq sove. Er mit liv ikke bare spændende. Hmm fik også at vide hvornår Dave kom hem.. på torsdag, danm han burde blive væk, så jeg slipper for at høre ham daffe rundt derinde.. mit liv er fint nu hvor han er så langt væk at der ikke er en chanse for at møde ham, men tror ikke det kan få ham til at blive væk desværre, plejer ikke være hensyn til mig der styrer hans liv!!
Nå men hvis jeg nu ignorere hans eksitens skal det nok gå det meste af tiden, skal bare finde en måde at undgå ham på når jeg skal besøge hans mor... hvorfor kan man ikke bare beholde familien og smide ex-sen væk ;-)



fredag, maj 23, 2003

Jeg er træt... burde begynde at gå i seng på nogle bedre tidspunkter, men det er for svært at løsrive sig :-/ Mine arme vil ikke løftes over hovedhøjde idag, så hvis noget står for højt oppe er det bare synd. HVem er det der prøver at bilde os ind det er sundt at træne ;-)
nå men tid til at forlade computeren, og gå og lave lækker mad med eks svigermor :-) håber ikke hun tror jeg skal lave andet end at hyggesnakke ;-)



AAAArgh... min blok ser underlige ud... SUPPPPPPPORT....Hjææælp... mine bogstaver er blevet underlige :-((( mit kommentarsystem er væk, og jeg har slet ikke gjort noget.. huuuulk.



Hvis nogen er interesseret i svaret på mit STORE overvejelse, så endte det med at jeg badede herjemme ;-) men fik trænet rigtigt hårtd, måtte være nogen ubevidste ting der skulle ud, for fik trænede hårdere end jeg nok burde, så nu er jeg ikke sikke rpå at jeg kan komme ud af sengen i morgen for bare ømhed. Desuden... hvad bilder folk sig ind at sætte mindstetiden på et solarie til at jeg bliver en rød krebs.... lissom ikke sjovt at have bh på når der hvor den skal sidder er forbrændt. Eller hvis jeg skal gå til 5-års jubilærum som kreps :-/
Men ud over det har alt være hygsomt.. lillebroren havde fødselsdag, så måtte overtrække en gave til ham, sidst på måneden efter den 3. burde være forbudt ;-) Må se at vinde nogen penge så jeg har råd til at holde min egen fødselsdag, satster kratigt på det.. gæsterne er i hvert fald inviteret ;-) nå men sengetid.. igen... irreterende som det gentager sig ;-)



torsdag, maj 22, 2003

Trænings og tage sol tid, ikke helt sikker på jeg har lyst, men nu er det altså på tide at jeg starter op iden... er lissom på tide når jeg betaler for det. Desuden er det jo meget vigtigt at tage lidt sol, så man ikk e går og ligner et spøgelse, har ikke gjort det i over et års tid, og ligner en mellemting mellem en maddike og en tralv bager. Hmmm Stor overvejelse.... skal jeg tage træningstøjet på hjemmefra, og bade når jeg kommer hjem, eller skal jeg slæbe det hele med over og bade der.... svært.



mmm har været en rar aften.. sulten fik slet ikke drevet mig væk, men tror nok at jeg ikke skal have mere kaffe. har spillet og ellers bare sløvet. kattene har styrtet rundt og spillet dumme.. for en gangs skyld ;-) ved ikke hvad det er mew mew kigger på oppe i loftet der skal miaves af.. tvivler på at jeg nogensinde finder ud af det... hmm kan være jeg skal tjekke for edderkoppespind en dag ;-) Naa sådan noget kunne ikke findes i min superrene lejlighed..nooot..

Og så skal der lige lyde et KÆMPE Tillykke til Jan-thore herfra... endelig er han blevet forlovet med sin kæreste gannem 100 år, håber det bliver lykken for dem!

nu er det for alvor sengetid igen... heldigvis kan jeg sove i morgen. SKal bare tage sol så jeg kan være lækker til mit 5-års gym jubilæum.. er lissom en nødvendighed når man ikke har et liv at vise frem ;-)



onsdag, maj 21, 2003

Well kom for sent op :-/ og Troede/håbede at min sene ankomst til afdelingen, kunne bevirker, at der ikke var de vilde at lave..... men der tog jeg grumme fejl, hvis det var ansvar jeg ikke gad tage idag, skulle jeg være blevet helt hjemm. Men i det mindste havde jeg så travlt at tiden fløj afsted... desværre så hurtigt at kom hjem en time for sent hjem :-((
Nu er jeg simpelthen for træt til at træne, så det må blive i morgen formiddag, men til gengæld gør jeg det modsatte... har sat mig her med fødderne i et alt for rart fodbad, en god kop kaffe( neskaffe er gud) og en flødebolle af de gode jeg kome til at tage med hjem... har ikke tænkt mig at rejse mig før sulten tvinger mig til at lave mad ;-)) lige nu har jeg det rart .-))



hmm ved at være sengetid... har spillet for længe ( DAoC) Det er ikke et spil men en besættelse.... OG det er for dumt når uret igen ringer klokken 5... hmm gud ved om jeg kan komme op der ;-)
aætid noget jeg kan se frem til at sove længe på torsdag... har næsten sidste dag i praktik i morgen.. eller rettere.. det har jeg bestemt jeg har.. gidder ikke mere. Synes der er mange andre hygsomme ting at gøre end at arbejde. Spille besættelsen f.eks.
Nå men laaaaaaaaaaaaaaaaaaaangt over min bør gå i sengetid, så må nok heller daffe indad.



tirsdag, maj 20, 2003

ARgh frustrerende..... har endnu engang fundet ud af jeg ikke gidder udanne mig mere.. fik gennemgået kriterierne for mit bachelorprojekt i dag, og hver gang tænker jeg det samme... nu giiiiider jeg ikke mere... nu stopper jeg, det her er for latterligt.... men ok.. lidt tåbeligt at stoppe når man gerne vil være sygeplejerske... og man er 5 måneder fra at blive det.
Ellers har dagen bare været laaaaang... startede med at stå op klokken 5...hmm naaa der ringede uret.. stod vidst nok op kvart i 6;-) Snoozeknapper er for fede... godt der ikke ligger nogen det kan genere ved siden af mig ;-) Det regnede.. så cykelturen til arbejdet blev droppet, selvom jeg godt gad... heldigvis, for ellers havde jeg aldrig vidst at der var undervisning idag.. ikke ligefrem noget vores skole skilter helt vildt med... faktisk skjuler de den slags ting ret godt. Men mødte en fra min klasse i bussen der vidste det, og vups blev min dag 4 timer længere.. øv.. Men så er det godt min eks svigermor havde været flink og gået med til at lave mad til mig.... mmmmmmm hornfisk. Ellers havde det nok stået på... hmmm dovenskab mixet med tomt køleskab.. Ikke den mest insprirende ret.
Jeg er ret træt af at møde klokken 7, men nu er min praktik næsten færedig.. skal bare bestå min eksamen på mandag, og så er det tid til at slappe af en dag eller to, og så få skrevet bachelor :-(



mandag, maj 19, 2003

Hmmm jeg gør det her fordi min veninde lokkede mig... hendes bagtanker med det..... hmmm måske håber hun på nogle spændende historier, men jeg er bange for mit liv er en smule mindre interessant end folk forventer....Det kan jeg i hvert fald godt synes ind i mellem.
På den anden side er det rart at komme af med nogle af de tanker man gør sig, og når jeg skal til at skrive bachelorprjekt, også noget af den selvmedlidenhed der 100% rammer mig!! Hvad skal man også skrive opgaver for.. jeg skal være sygeplejersker ikke forsker eller forfatter



hmmmmmm hvorfor gør jeg dog det her ;-)



This page is powered by Blogger. Isn't yours?