<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


tirsdag, juli 29, 2003

Stakkels klodsede mig... Kørte i hjemmeplejen på en ellers ganske fin cykel, foden skrider på pedalen, og så ligger hun der..... tur på skadestuen, fod forstuvet bliv hjemme de næste dag... dooh og så lige i den gode vikartid, well giver mig tid til at rytte lidt op når det ikke gør så ondt mere.



søndag, juli 27, 2003

oooooh træt.... kan ikke tåle for mange dagvagter i træk... er på en måde helt umuligt for mig at komme i seng på et tidspunkt så det er rimligt at stå op klokken halv 6..... hmm naaa.. uanset hvornår man går i seng er det ikke rimligt at stå op klokken halv 6.. .liiige før solen ikke er stået op.. sådan har det i hvert fald været de sidste par dag. Er blvet grundigt mindet om at det er kører i hjemmeplejen er RET meget hyggeligere i solskin end i i bygevejr.. på en eller anden måde forstod bygerne hvornår jeg skulle ud på cyklen og lå på lur og ventede på mig ;-) Well alle skal vel vaskes once in a while ;-)

Nå vil vædde en halv røget sild på at jeg heller ikke kommer i ordenlig tid i seng idag... på en eller anden måde er jeg bare vågen ved et trylleslag når klokken er 22 og kan sidde resten af natten og lave dumme ting foran uhyret her... og skal selvfølgelig møde i morgenvagt igen i morgen igen. Well det er gode penge at få på lønningsdag, og jeg kan jo altid sove når jeg får tid ;-)



torsdag, juli 24, 2003

Har en "jeg er sløv" dag... nok mest fordi jeg sad oppe meget af natten i nat foran skærmen... jeg burde virkerlig ikke have computer, men tror jeg ville se fjensyn i stedet for når jeg var sløv så ;-)
Danny(Mr. computerfixer) har været her.. mistede pludselig alt lyd.. PANIK PANIK,... tinger til Danny, og han kommer dagen efter... kigger lidt på den.. åbner dyre og sættter lydkortet fast igen.. .en kommentar... DOOOOOH



onsdag, juli 23, 2003

Er træt nu, men har sagt ja til dagvagter resten af ugen... ville ønske at jeg ikke havde så meget brugt for penge så jeg kunne sige nej til nogle af vagterne... Det er lidt hygligere at arbejde når man ikke behøver det... nå men ellers intet nyt, udover at jeg helt klart ikke er bygget til nattevagter, men at de kan overleves hvis jeg skal.



mandag, juli 21, 2003

nå.. har fået nattevagter de to næste nætter... de første i nogensinde.. hvis man ser bort fra den ene jeg havde i psykiatri praktikken. Men jeg tænker at hvis jeg kan være vågen foran computeren en hel nat, kan jeg også ved siden af en seng med en terminal patient. så nu har jeg hele dagen til at få det her til at ligne et hjem lidt mere.. har besluttet at jeg skal lave mad i aften i mit køkken, så bliver nød til at tage mig sammen og finde køkkengrejet. desuden er jeg i gang med at vaske tøj, så jeg også har noget at tage på de næste par dage. så sikke en aktiv dag det bliver... lige før jeg bliver forpustet ;-)



Sidder og hænger i en telefonkø hos su styrrelsen, som har "glemt" at sende mig det papir jeg skal underskrive for at kunne få mit lån... hmmm utroligt at det skal være så svært at få sit studielån ud af dem... man skulle tro at de ikke var interesseret i at låne penge ud:-/

Nå det blev endnu sjover da jeg kom igennem, damen siger at det papir har vi sendt, så nu bliver jeg nød til at sende et nyt.. det vil kun tage 10-14 dage mere.... DET ER ET BREV.... ikke engang postvæsenet i uguguay er så langsomt... nå men nu får jeg så ikke mit lån til den første i næste måned, hvilket sucks, for jeg er ikke sikker på der så står nok til huslejen... hvordan kan det tage dem over en måned at sende et papir til underskrivning???



søndag, juli 20, 2003

Er træt nu... har haft dobbeltvagt i dag... troede først at jeg skulle have nattevagt, men ham jeg skulle have vagt hos døde, og så er der ikke megen pointe i at sidde fast vagt der, så jeg blev afbestilt, hvorefter jeg fik en panik aftenvagt, nå men det er fint nok... har sagt at de må give mig alle de vagter der findes i næste uger... selvom jeg nok står af ved trippelvagter... ærgeligt at man har behov for at sove ind i mellem, når man kunne have tjent penge i den tid :-(



lørdag, juli 19, 2003

hmmm min plan om lidt udpakning holder ikke... det gjorde den om at få gjort køkkenet brugbart heller ikke... min veninde ringede og "tvang" mig ind på strøget for at hygge lidt, og så blev det liiidt for sent til at man orkede noget... i dag er jeg så taget op til min bror for at grille lidt... så heller ikke noget udpakning i dag... i morgen skal jeg så tidligt op at det næsten er løgn, og så er jeg halvt tvunget til at tage ud og spise.. orker næsten ikke, men bliver nok hyggeligere end jeg forventer.
Så hvis jeg regner på det med det tempo jeg indtil videre har lagt for dagen passer det med at når jeg er færdig med at betale lån i april 2013, så skulle jeg nok være kommet i orden ;-)



fredag, juli 18, 2003

AAARGH jeg smelter... Heres the case... jeg elsker sommer og varme... men det er en total umulighed for mig at få sovet ordenligt når sveden havler af mig, så hvis nattetemperaturen i min lejlighed please kunne falde til ca 15-18 grader, eller hvis ddet var en lille smule mere sikkert at åbne vinduerne på viid gab.. men jeg tror ikke kattene ville synes om at være lukket inde på toilettet hele natten, og som sædvanlig nænner jeg ikke at være ond mod dem ;-)

Nå men har fundet på et godt trik for at undgå fristelse.... når jeg nu tager bussen, og den kører forbi ikea, har jeg været uhyggeligt tæt på at gå ind og bruge penge på noget jeg hverken har plads eller råd til... meget fristet endda... nu har jeg fundet på et mindre trick... jeg skal bare sørge for at være så træt at jeg falder i søvn inden bussen når til Gentofte. I den forbindelse vil jeg lige takke den venlige mand der vækkede en MEGET forvirret pige på nørrerport station, ved rart at skubbe til hendes ben og sige busse havde endestation ;-)

Nå men har taget fri i morgen.. og har en hemmelig plan om at det skal være muligt at lave mad i mit køkken i morgen aften... ikke at jeg tror jeg gidder, men bare at jeg er træt af at jeg ikke kan på grund at flytteroderi.. .nu må vi se om den plan holder...
Jeg skal også vaske tøj, og for første gang slæbe det alt semmen ned fra 5. sal... og op igen.. se det glæder jeg mig ikke til.. hvad jeg glæder mig til er når jeg om et års tid eller to har sparet sammen til et nyt køkken med vaskemaskine8 well i pige har vel lov at drømme ;-) )



onsdag, juli 16, 2003

mmmm hjemme... blev tilpas træt af ikke at kunen finde noget tøj når jeg stod op om morgenen, så nu fik jeg da lagt tøjet i skabet... min udpakning af ting går lidt på... bare jeg får gjort et eller andet hvar dag er det fint.... et eller andet kan godt være at sætte 1 børnesikring op (hvilket også kræver umådelig tålmodighed). Hvis jeg gør en ting om dagen ender det med at her er fint... om en 10 års tid ;-)

Lidt sjovt har været ude hos en hjemmepleje som spørger efter mig når de ringer og bestiller vikar... jeg er lidt stolt. Ellers har jeg været udekørende hele ugen, det er stadigt lidt underligt at blive sat til at gøre rent i folks hjem, men sådan er det når man kører som hjælper, må ikke lave nogen sygeplejeopgaver whatsoever, på trods af at jeg ikke er mange måneder fra at være færdig.....
Hvilket minder mig om jeg stadig mangler et emne til min bachelor.... hmmm jeg skal nok nå det, har fået lidt af modet tilbage i mit liv, og føler mig ikke længere helt så udkørt... tror faktisk godt jeg gidder at skrive når jeg først kommer i gang.



tirsdag, juli 15, 2003

Mmmm sommerregn, varmt vejr og så en rar byge af varm regn... elsker den her årstid, selvom det regner har jeg ikkke lyst til at løbe i skjul et eller andet sted, bare stå og nyde det.
Hentede de billeder i dag... hvbilken en skuffelse, de var 10 år gamle, og alle sammen kedelige billeder fra min efterskole, billeder der havde været sjove for 7 år siden, men som er mere end forældet nu.. øv, brugte lige alt for mange penge jeg ikke havde på dem :-(

Jeg er en smule chokeret. Det kan godt være at man har fundet Mia's morder, men jeg synes stading ikke det giver bt ret til at plastrer ham op på hele forsiden... troede ikke det var meningen at der skulle foregå officiel lynching i Danmark. Fint nok at man skriver at man har fundet ham, men synes stadig ikke at man skulle vise hans billede på forsiden, og så uden sløring af nogen slags. Og nej det er ikke fordi det ikke er slemt hvad han har gjort, men jeg er bare gået rundt og blevet shokeret over de viser det her billede hele dagen. Og hvad værrer er, på det tidspunkt det gik i trykken havde han intet indrømmet, og var kun sigtet i sagen... tænk hvis det ikke var ham.



Sikke en god dag... har fået købt et rullegardin til mit soveværelse som jeg på ingen måde havde råd til, men nu ser det altså ret pænt ud, så skal der bare ryddes op... er ikke noget meget videre med oprydningen fordi jeg ikke kan tage mig sammen til at blive inde når vejret er så skønt... har brugt meget af dagen på at være på stranden med x-overboen, hvor vi grillede og hyggede, hvorefter vi tog hjem og så god film. Da hun gik legede jeg handyman og satte mit gardin op, og nyt håndtag på vinduet (der var knækket da jeg overtog lejligheden). Nu sidder jeg og prøver at finde ud af hvor jeg skal hen i morgen og arbejde, men jeg tror de har givet mig forkert adresse, for den jeg har fået findes ikke, nå men må ringe når jeg står op i morgen og hører om de seriøst mener jeg skal til Odense, for det er en kende for langt fra Amager ;-)

Hmm sikke et held... da jeg skrev om al hyggen kom jeg i tanke om de to flasker sprutvand jeg havde lagt i fryseren til mig og x-overboen, det er kun 6 timer siden, mså de blev reddet i sidste øjeblik før eksplosionen indtraf og gav mig timers arbejde med at gøre rent... velsignet være bloggings effekt for hukommelsen ;-)



fredag, juli 11, 2003

Yay... så har jeg net igen... men nu har jeg knapt tid til at bruge det.. Der er kasser og ROD overalt, så hvis en telefon ringer er det lynlabyrint over for at finde den under et eller andet... gaaah... hader at flytte, men er helt sikker på at jeg skal få det rart her når engang tingene finder sine pladser :-)



tirsdag, juli 08, 2003

hmmm har slet ikke lyst til at logge.. jeg ved at når jeg står op har jeg igen ikke noget net, og så har jeg ikke nogen dårlig undskyldning for ikke at få pakket... og fra onsdag skal jeg undvære net til fredag aften... og ikek kun net.. også fastnet og mobil er døde for kontakt med omverdenen.,... ak, og jeg som er sådan et kommunikationshungrende menneske... kan kun håbe at nogen ringer mig op på mobilen for at redde et snakkehungrende mennske (Dumme dumme samtalemax). Nå men det gør også at dette er måske er den sidste blog fra den her lejlighed (med mindre jeg er umådelig heldig i morgen).
Nu bliver jeg nok nød til at sove lidt, så jeg kan være frisk til at pakke resten af min lejlighed ned... jeg HADER at flytte, men elsker når det er overstået :-)



hmmm nerf blogger for at miste det laaange indlæg jeg lige skrev.... nå men vil i seng nu og være frisk til i morgen så jeg kan pakke... håber at kunne skrive en gang inden fredag hviis jeg er heldig, ellers so long



mandag, juli 07, 2003

Aaaahhh net igen, De sætter i stand og piller mit net fra hele tiden.. har ikke været online siden fredag, og jeg føler mig rent faktisk lidt lost (I know ret patetisk at et hunkøn på 25 bliver restløs fordi hun ikke har internet). Nå men et par ting er sket, jeg har festet med overboen.. var til afrikansk fest med hende, og det kan helt klart anbefales hvis man er dansk pige og trænger til et selvtillidsboost. Man skal være reeet god til at sige NEJ, og IKKE INTERESSERET, hvis man ikke vil have rygte som en let tøs næste gang man tager med til fest. Uanset hvad fik jeg danset hele natten, og både ryg og lår værkede af at ryste ballene en hel nat til afrikansk fest, men klart en succes jeg gad at gentage, var mere end underholdende :-)

Nå men ellers er jeg gået i gang med at pakke.. har næsten fået nok flyttere nu, men har ikke hået halvdelen af det jeg synes jeg skulle have nået, har kun fået pakket 3 kasser i køkkenet, og intet andet. Well bliver nød til at nå det inden onsdag, så har... i morgen, og skal også have købt flere kasser, hmm og kattesikringer.. dør af hede hvis jeg ikke kan åbne vinduer, og katte kan ikke flyve som de fugle de givetvis ville forsøge at jagte, og fra 5. er det ikke sundt at falde.



fredag, juli 04, 2003

Nu er det sket.. jeg har et andelsbevis, og jeg har et lån = jeg ejer mit eget hjem... nu mangler jeg bare at flytte mine møbler op i det.. Mit trick er at vente med at sige at tingene skal på 5. til at folk har sagt ja til at hjælpe til ;-)... på trods af det har jeg stadig kun tre til at flytte for mig, og det er ikke engang nogle der kan tage særligt meget... nå men det bliver nød til at gå.

En anden ting er... Tivoli i regnvejr.. faktisk ret praktisk hvis man tager derind for at prøve ture i forlystelserne, hvilket er allerbedst hvis man har sin 10-år gamle søster med. Hun har stadig den umiddelbare glæde ved kilden i maven, og synes at rutchebanen er morsom 10 gange i træk. Gør det værd at gennemleve den begyndende kvalme efter 7. tur ;-). Hun fik lokke mig med i ting jeg havde lovet mig selv aldrig at bevæge mig ind i igen. den ene var Dragen (tidligere græshoppen) som er den værste omgang mave rysten rundt frem og tilbage ting, og som jeg bliver så dårlig af at det overrasker mig jeg ikek ahr kastet op i den endnu. Den anden er Det gyldne tårn, som jeg bliver rædselsslagen af hver gang jeg sidder oppe på toppen og venter på at falde ned, og det er ikke på den rare måde.. og den fik hun lokket mig op i 2 gange... hvad man dog ikke gør for at ens lillesøster skal være glad :-)

Nå nu er det sengetid, lang dag i morgen venter, dels med arbejde, og dels med at feste lidt med Maria... hendes x har endnu engang hentet børnene, så nu skal vi ud og danse lidt igen... Jeg ÆÆÆÆÆÆlsker at danse, og jeg har vist også et par ting der skal fejres.



torsdag, juli 03, 2003

Jeg burde gå i gang med at pakke osv, men en ulogisk overtro fylder mig, så der er ingen måde jeg pakker noget som helst før at alle papirer er underskrevet, tænk hvis at jeg havde pakket ville få det hele til at gå i vasken.... hmmm får nok brug for flere flyttekasser end jeg har nogen der ved hvor man kan få dem meeeeeeeget billigt?



Sidder og venter på at min telefon skal ringe, og bankdamen sige.. ok du kan godt handle i aften.... og det er nu sket. I aften klokke 16:30 dukker de alle sammen op her, og så er jeg den heldige ejer af en 2v'er, så skal jeg bare til fr.sund og skrive under på bankpapirene. Wow.. nu sker det... mit liv bliver mit eget igen :-))))... og efter 7,5 år i den lejlighed har jeg heller ikke nogen gæld ;-)



onsdag, juli 02, 2003

OK at vågne til en travl dag. Blive vækket af et vikarberau, ok aftenvagt i aften fint.. halv time senere.. næste opkald.... kan du tage after onsdag torsdag fredag... naa danm må sætte en grænse, ville ellers gerne tjene pengene, men bliver nok nød til at få handlet og ordnet lejlighedder først... hvorfor ringer de altid når jeg ikke kan?? Nå anyways.. næste opkald var køberne af den her der liiige ville snakke om nogen ting... ok så kom da. Nu mangler jeg den cilion papirer der skal kopieres og til banken, hmm og så er det vidst på tide at få mig noget at spise og drikke, kan mærke jeg er ved at være træt, så nok en meget god ide. Nå men vil haste videre, altid noget jeg har det ok fint med at have travlt :-)



tirsdag, juli 01, 2003

GAAAAH rengøring er ikke spor sjovt... slet ikke når man så også prøver at rydde op i alle de underlige ting man har liggende rundt omkring, og hele tiden bliver afbrudt af det ene eller det andet, har givet op nu for en 10 mins tid, men skal gribe mig selv i nakken.. der kan altså ikke være småbeskidt hele tiden her, jeg gad godt være et af de mennesker der på en eller anden måde altid har det pænt og rent, men jeg tror der må være sket en fejl ved min fødsel.. ellers mangler jeg simpelthen rydde op genet.



hmm en lille undren... når man fortæller folk at man hedder Stina, hvorfor er det så at når de skal gentage det på ingen måde har fået fat på at man ikke hedder Kristina, Stine eller Signe... er mit navn sådan en umulighed at man er nød til at fortrænge det og erstatte med andre. Og hvor kommer det der Kri fra??? Jo jeg ved godt at det er derfra mit navn er blevet lavet meeen der er altså ikke det der står på min dåbsattest.



Nu er det tid til at få gjort rent, de kommer og vurdere i dag, og så er det nok en mindre fordel at det ligner noget der er egnet til menneskebolig. Har været lidt sløv på det sidste, men ok tager ok ikke så lang tid hvis man først kommer i gang, som de tager at tage sig sammen til det ;-)
nå men skal også have vasket tøj... gidder ikke at jeg som det første når jeg bor på 5 skal slæbe det hele ned i vaskerummet... gaah vaskemaskine er HØJT på ønskelisten :-)



Er hjemme.. pheeew har stadigt net.. må vi se hvor længe det varer.. De siger de tager min ledning til netværket fordi det er Daves, og i øvrigt er det ikke sikkert at ledningen kan nå uden Daves computer... sigh...hvordan skal jeg overleve 11 dage uden net... Er HELT sikker på jeg er afhængig, og nej jeg er ikke flov over det... men hvordan skulle man også kunne undgå at blive afhængig når det danske fjernsyn er så skidt, og man får dårlig samvittighed over skønlitteratur fordi der altid er noget faglitterert der bør læses. En eller anden måde skal jeg koble af på :-)



This page is powered by Blogger. Isn't yours?