<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


mandag, juli 12, 2004

Har lige set på min netstat status. Har opdaget at jeg har haft besøg fra min nummer et bogpusher Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek, Copenhagen (København), Denmark Tror det må være et tegn til at jeg skal se at enten komme i gang med at bruge de overskredne bøger jeg har derindefra, eller tage mig sammen til at aflevere. Tror jeg starter med komme i gang med at bruge dem lidt, og så afleverer af hensyn til de stakler der rent faktisk venter på dem.



Jeg KAN ikke forstå det. Jeg har været på arbejde de sidste mange dage.. hvem er det så egentlig der har gjort det så rodet, og brugt mine tallerkener og efterladt papirer overalt? Den eneste logiske forklaring må være at kattene enten er klogere end jeg tror, eller også har jeg en MEGET sløv klon der huserer når jeg ikke er hjemme ;)



lørdag, juli 10, 2004

Noget meget mærkeligt er sket i dag..
Jeg har i dag for første gang haft mit nye regntøj på, og verdenen virker lissom omvendt. Normalt fungerer min verden således at når jeg går arbejder i hjemmeplejen, tænder regen når jeg skal køre mellem klienter og slukker mens jeg er inde hos klienterne. I dag, hvor mit nye regntøj skulle prøves var det hele vendt om. Glad iført mit nye regntøj kørte jeg afsted, og flere jeg skulle ind startede bygerne, mens de på det bestemteste holdt tørt mens jeg cyklede rundt og ledte efter dråberne. Tror måske jeg skulle gøre alle en tjeneste og rende rundt mere udendørs med mit regntøj ;)



fredag, juli 09, 2004

Jeg synes ikke det er spor rart at tage kystbanen hjem fra arbejde i hellerup når toget er fyldt med folk med kufferter på vej på ferie. Jeg synes det er VIRKELIGT ubetænktsomt sådan at være på vej væk, uden at tænke på at tage os andre med. I ær når jeg nu skal cykle rundt hele weekenden som udekørende! Nå men kiggede på vejret og besluttede mig for at jeg hellere måtte tage mig sammen og investerer i regntøj. Så penge brugt, men til gengæld har jeg noget regntøj der er til at holde ud at bruge.



torsdag, juli 08, 2004

Har Været til optiker i dag. Går til halvårlige linsetjek. Og har i snart mange år ikke haft brug for ændringer.. men nu ser jeg pludseligdårligere igen. Jeg som troede det snart skulle gå den anden vej ;)

Ellers har jeg været temmeligt optaget. Bla. af to ture i tivoli. Jeg tør prøve alle de "farlige" ting, så når de "små" skal i tivoli er det lige godt at snuppe en med som kan køre med dem i alletingene.. så både mandag og tirsdag blev mine indre organer rystet godt og grundigt rundt. Men det er herligt at prøve forlystelser med en unge der ynes det er helt vildt sjovt. Får en til at huske hvor vild man var med det dengang man var i den alder hvor man styrtede direkte fra udgangen til indgangen af odinexpressen.

Nå men skal lige rydde lidt til side. Har inviteret broderen på stegt flæsk og persillesovs, bare fordi det havde vi lyst til. Men må nok hellere rydde mit spisebord for papirer så der er plads til en enkelt tallerken eller to ;)



lørdag, juli 03, 2004

Hvor ville det være rart hvis jeg bare kunne smutte tilbage ind i seng nu. Oh well om en ti timers tid kan det måke blive til en lur. Jeg hader virkelig transporttid om morgenen.



fredag, juli 02, 2004

Lige en enkelt overvejelse.... Hvordan kan det være at alle mine naboer har fundet ud af at holde fest samme dag.. Er det for at fejre jeg skal op klokken 6 i morgen?? (Med alle menes naboer til begge side plus underboen.)
Jeg må virkelig beundre deres timeing, og deres tre meeeeeget forskellige musiksmage, der på ingen måde matcher min smag.. Skønt!



Har været en lang men fin dag. Startede tidligt ud med at smutte i toget til forældrene for så at sætte kursen mod mormoren. Nyder at køre gennem landet på en dag som den her. Danmark kan faktisk godt være et ret pænt land, nogengange glemmer man bare at se det.

En travl weekend ligger foran mig. Fik brugt aldeles for mange penge mens han var her, og nu skal de tjenes ind igen inden bankdamen river håret af sig. Det er også absolut nødvendigt at få skrevet bare noget på opgaven, og en kæmpe tøjvask ligger også og skriger. Vinduerne tigger nu om at blive gjort gennemsigtige, og rengøring ville heller ikke være helt af vejen. Har et par veninder jeg i øvrigt godt snart gad se, og andre dele af familien synes jeg snart er så lang tid siden jeg har set at jeg trææænger til at gøre noget ved det. Viker som om at juli kommer til at gå meget hurtigere end godt er. Skal bare have en indledning og metodeafsnit klar inden august!

Gad godt hvis der var to af mig. En til at holde ferier og hygge med alle, og en til at lave alt det sure arbejde. Nogen der ved hvor man kan købe kloner af sig selv???



torsdag, juli 01, 2004

Stop tiden.. NU!!
Savner allerede. Hvorfor skal han afsted så hurtigt.. han er kun lige kommet. Det har været så rart at have ham her. Og nu ved jeg ikke hvornår jeg kan se ham igen. Lige kommet ud fra badet varm og lugter godt. Gaaaah en eller anden stop det fly.



This page is powered by Blogger. Isn't yours?