<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


fredag, oktober 29, 2004

Feeeest
Mine forældre har besluttet sig for at de godt ville inviterer familien på brunch for at fejre mig. Det tages selfølgeligt imod med kyshånd, på trods af at det komme med et krav om at jeg nu må weekend emigrerer til deres hjem.
Jeg har i dag fået mig en skolenål og et eksamensbevis. Nu kan jeg få lov til i næste uge at vente ved postkassen på at autorisationen og den "rigtige" nål dumper ind fra sundhedsstyrrelsen.
Så hav en super weekend allesammen, det tror jeg at jeg får.



torsdag, oktober 28, 2004


Her er så den første bunke til afsætning i papircontaineren i gården. Og det er kun det jeg har haft fremme mens jeg har skrevet. Nå men lidt af gangen er vel også rimligt når det kommer til sagen :) Posted by Hello



onsdag, oktober 27, 2004


Hurra for mig :D Posted by Hello



WOW
Sikke et helvede. Selve eksamen gik ganske ok. Den gik som sådan noget altid gør, meget hurtigt. For mig altså. Dem der stod på gangen og ventede synes de ventede i evigheder. Da jeg som kom ud startede det egentlige helvede. Voteringen varede i 20 minutter, og efterhånden som minutterne gik mistede jeg troren mere og mere. Endelig kom jeg ind igen. Det første min lærer siger er : "Jeg vil starte med at sige at du er bestået". Herefter brød jeg grædene sammen, og efter 2 minutters tid fik jeg samlet mig nok til at høre hvorfor. Min opgave var som jeg også vidste noget makværk. Den var et 5-tal værd. Heldigvis fik minmundtlige præstation presset mig op på det forjættede 6-tal. Så nu er jeg ikke Sygeplejerskestuderende mere.. Jeg er Sygeplejerske.. Og det tror jeg jeg har sagt højt cirka 100 gange i dag. Det er helt vildt utroligt.

I morgen vil jeg sove længe unden dårlig samvittighed, og når jeg står op vil jeg læse Bridget Jones Dagbog :D



I morgen
Eller snarere senere i dag. Det kan gå to veje, enten letter alt mit press og jeg består og er sygeplejerske. Eller jeg dumper og skal igang igen. Alting kører på mig. Jeg ved at alt afhænger af hvad jeg kan præstere i morgen. Den opgave jeg har leveret er temmelig middelmådig, så jeg skal ind og bevise at jeg rent faktisk har et mere nyanceret syn på sagen end jeg har vist i opgaven. Den eneste chance for at bestå er at yde en rigtig god præstation mundligt. Jeg ligge rigtigt meget på vippen, men jeg håber inderligt at jeg kan klare den. Bare tanken om den frihed det vil være bagefter at kunne gå hen og afleverer de sidste biblioteksbøger og tænke at jeg bare kan gå hjem uden at have dårlig samvittighed mere er helt fantastisk. JEg vil kæmpe vil jeg, og med de rigtig rigtig mange mennersker der krydser fingrer for mig håber jeg det kan lykkedes. Så meget positiv energi og håb må dat kunne presse kareteren lidt op ;)

En lille glas whisky er drukket, og håber at det giver mig chancen for at få de timers søvn jeg har brug for.

I morgen er det afgørene slag, og alt vil blive sat ind på at vinde. Hvor er jeg bare nervøs.



tirsdag, oktober 26, 2004

Savn
Jeg føler mig nøgen. Jeg føler jeg har mistet min frihed. Min trofaste følgesven gennem mange år. Jeg føler mig alene og magtesløs og forladt. Det hele startede med at jeg gik ud en lørdag aften for at få mig lidt mad sammen med min bror. Og i går opdagede jeg så katastrofen. En lille meget vigtig ting havde forladt mig. Den ting der opfylder de fleste af mine basale behov var væk.

Jeg har nu blokkeret det og bestilt et nyt.

Gud hvor jeg dog savner mit Dankort!



lørdag, oktober 23, 2004

Skræmmebilleder
Det kan da godt være at rygening er usundt, det kan vi vist alle blive enige om. Vi kan nok også blive enige om at de fleste der ryger nok ikke er det mindste i tvivl om de skadevirkninger røgen har. Derfor kan jeg ikke rigtigt blive andet end meget overasket når jeg ser hvad EU har udgivet til at sætte på cigeretpakkerne. Selv som ikke ryger synes jeg nok det er at gå et skridt for langt. Jeg har ikke engang lyst til at se de billeder når jeg bare køber ind.. Og hvad med det stakkels barn der ser sin mors cigeretpakke og spørger hende om hun kommer til at se sådan ud? Tror at folk der ryger er fornuftige nok til ikke at behøve at få smækket endnu mere dårlig samvittigehed i hovedet end de gør med de nuværene tekster. Heldigvis er der ingen planer for indførsel af billederne i Danmark .. endnu.



fredag, oktober 22, 2004

Endelig en dato
Snart snart snart skal jeg ikke bo alene mere. Min kæreste har fundet en der kan køre ham herover. Det vil sige køre ham fra London til Harwich, hvor de skal sejle til Esbjerg. Der skal de så tage turen på motorvejen til Amager, og så bor han her. Jeg glæder mig helt vildt meget. Det er en plage at sidde her og savne ham, og jeg har ikke set ham i aaaalt for lang tid. Jeg har sat en nedtælling i gang, den er lidt ussel, men det hvad jeg kunne finde. Alle forlag til pænere countdowns hvor jeg bare skal kopierer en kode ind i min template er velkomne.

Nu ville jeg så bare ønske at den ville være hurtigere ;)



Jeg vil også være med
Jeg er også blevet inspireret ad Liselotte, så here goes...

For 10 år siden ville jeg?
1. Ville jeg være på mit 2. år på efterskole.
2. Få mit første værelse i min mors hus.
3. Prøve på at tilpasse mig et nyt liv som var meget mere stabilt.

For 5 år siden ville jeg?
1. Komme mig over min første kæreste.
2. Holde sabbatår lige inden jeg kulle starte sygeplejeskolen.
3. Starte mit første seriøse længere forhold

For 3 år siden ville jeg?
1. Prøve ikke at blive skuffet når min eks ikke ville besøge mine forældre.
2. Lige have opgivet at få barn med ham jeg var sammen med.
3. Ville jeg lige være startet min stadigt varene afhængighed af internetspillet Dark age of camelot

For 1 år siden ville jeg?
1. Lige have fået min egen lejlighed.
2. Begynde at snakke sammen med min kæreste
3. Være ked af ikke at få afleveret min bachelor, men overbevist om at jeg nok ville nå det næste gang.

Indtil videre har jeg i år?
1. Har jeg afleveret min bachelor.
2. Har jeg fået en dejlig og givende kæreste, som jeg skal bo sammen med om en måned.
3. følt mig mere stresset end jeg før kan huske.

I går?
1. Satte jeg vaskelås på til en tid til tøjvask
2. Købte jeg ind til en middag jeg ikke fik lavet.
3. Skrev til min bror og aflyste middag.

I dag?
1. Fik jeg afrimet fryseren.
2. Nød jeg selskabet af min bror, som indstalerede Sims2 til mig.
3. Vil jeg bruge resten af min vågne tid på at snakke med min kæreste mens jeg surfer på nettet.

I morgen?
1. Vil jeg arbejde vidre med mit oplæg.
2. Vil prøve at trække vejret og presse skuldrene ned på plads... mindst 3 gange.
3. Overveje endnu engang om jeg mon ikke skulle gå op i træningscenteret



tirsdag, oktober 19, 2004

Studievejledning??
Når man ringer til sin studievejleder er det for at få rådgivning om hvilke muligheder man har inden for studiets rammer, ikke for at få af vide at nogen af de ting man har gjort var dumme. Jeg ved sgu godt min måde at håndterer min opgaveskrivning på var dum, jeg kan sagtens nedgøre mig selv uden jeg har behov for at min studievejleder fortæller mig det. Kæmper nok med mig selv som det er.



Begrænset frihed
Min frihed er begrænset, næste psykiske racerløb er i gang. Jeg skal lave det mest geniale forsvar af min opgave. En tankedistraherer er af vejen.. har fundet ud af hvordan næste måneds husleje bliver betalt. Har fået mine dato, så den 27. skal slaget stå. Om det ender med endelig frihed og ond oprytning i papirbunker, skal jeg ikke kunne sige endnu. Først igang med forberedelserne af våbene så det ikke bliver en selvmordsmission når jeg møder op til det sidste slag.



lørdag, oktober 16, 2004

Oh frihed
Jeg har afleveret. Nu har jeg fortjent at holde fri indtil mandag, så skal forberedelserne igang. Jeg har fået fjernet noget kaos, men har besluttet mig for at forlade resten som det er til jeg gidder komme hjem og tage stilling til det. Så nu går den til forældre og fødselsdagsfejring og hygge. Moren var ikke til at få ud af røret da jeg ringede i går, så en overnatning er vist til sin ret når jeg nu har undgået dem de sidste stykke tid. Så rigtig god weekend til alle jer andre derude.



fredag, oktober 15, 2004

Klokken er over 6
kaoset i rummet er om muligt størrer.. til gengæld er det kun de sidste par ting der mangler før de endelige print skal stå. Kvaliteten af opgaven.. tjaaa.. den kræver nok lidt held hvis den skal bestås, men for første gang har jeg noget at afleverer til en deadline. Om jeg består eller ikke består kommer and på om jeg kan udføre et utroligt forsvar af opgaven. Hvis jeg kan lave det mest utrolige forsvar nogensinde står den og vipper på bestået ikke bestået. Men jeg har noget at arbejde udfra hvis jeg ikke gør.. jeg har mindst 100 ideer til hvordan jeg kan opgradere det materiale jeg nu har udabejdet. Meget stort fremskridt når man tænker på det har tager mig halvandent år at komme så langt som jeg er nu. Nå men tilbage til de sidste par småting, så kan jeg hvis jeg er heldig nå at sove en time eller to.



torsdag, oktober 14, 2004

Ubestemmelig aftensmad!

I gryden står nu noget og bobler jeg ikke ved hvad er.. Det er en ret taget fra en frysepose i min fryser. Troede det var pastasovs, man venter nu på det spændende resultat af opvarminingen på at se hvad jeg rent faktisk skal spise.. I det mindste lugter det godt ;)

[Update: Det viste sig at være italienske kødbolle, som smagte skønt med det kogte pasta. Kan nu huske at have stjålet rester efter en middag engang for nogen tid siden.]




Kaos!!!!! Posted by Hello



Hvor er det dog bare snot irreterende når man kan huske teorier, men ikke hvem der har skrevet dem!!!!!



Når jeg engang bliver færdig vil jeg læse alle mine sygeplejebøger.. bare fordi jeg kan og synes de er spændende.. og så fordi jeg ikke vil synes at jeg har købt dem uden grund.. Ja, det vil jeg helt sikkert gøre ;)



tirsdag, oktober 12, 2004

Jeg mangler det ur som Chayenne efterlyser.. og så lige en muteknap til mit hoved.



mandag, oktober 11, 2004

Mine naboer råbte og skreg det meste af natten.. eller rettere hele natten. Jeg kunne høre hende græde hysterisk højt, som når man ser i film folk har mistet og bare må råbe deres sorger ud, mens hun samtidigt hvæsede af ham som ind i mellem svarede MEGET højt. Det blev råbt, skreget, tudet og og trampet med hårde såler fra klokken 3 til omkring halv 7 tiden. Jeg lå og kunne selvfølgelig ikke sove og følte mig rent faktisk en smule utryg ved situationen. Min tanke er var at man kunne gå ind og ringe på og sige hør kan i ikke dæmpe jer lidt?, men samtidig virkede de begge to for opkørte til at jeg synes jeg turde det. Jeg kunne ikke høre nogen kamp eller noget, men jeg lå ærligt talt og overvejede hvor meget der skal til for at ringe til politiet? Er det nok med råben skrigen tuden og trampen til at forstyrre ordensmagten en søndag nat? Eller skal der rent faktsik vold eller høj musik til? Hvor går grænsen for hvad jeg kan blande mig i?



søndag, oktober 10, 2004

Var endnu engang inde på P3's hjemmeside, hvor jeg fandt den her test. Jeg er ked af at sige det, men nogen gange tror jeg ikke at de mennesker er helt normale, men det er da ganske underholdene :)



I går aftes var jeg der så igen. Heldivis ikke med min egen som for en halvt års tid siden. Denne gang var det venindens kat som pludselig skræntede meget. Katten var 15 år gammel og havde ikke spist et par dage, så der var ikke langt for hende til beslutningen om at så måtte den altå til dyrlæge nu og slutte det af så den ikke skulle lide unødvendigt. Det var en skøn lille mis hun havde, og jeg synes det var sejt at hun rent faktisk kunne leverer den ind, selvom at jeg ved det var det rigtige at gøre. Håber jeg kan gøre det hvis mine egne bliver så syge. Jeg slap "let" over det at levere ind sidst.. katten var ikke levende da jeg afleverede hende. Håber bare ikke jeg får brug for at tage derud igen de næste 10 år. Det er rigtigt væmligt når ens kæledyr er så sygt at det er nødvendigt at tage i døgnvagten.



torsdag, oktober 07, 2004

Nogen gange skal man bare være heldig. Tænk at mit headset skulle gå i stykker netop den uge hvor netto havde tilbud på et headset. Sidder her og tester lyden i højtalerne med ynglingssangen. Lyden er så meget rarere. Nu skal jeg bare finde nogen at teste om microfonen er ok.



onsdag, oktober 06, 2004

Jeg fik lige den her sendt. Og så er det lige jeg tænker på om slagsange kan have noget med attitude og gøre.. jeg skal ikke kunne sige det, den er bare liiidt overaskende af en fodboldsang at være ;-)



tirsdag, oktober 05, 2004

Hjæææælp!!
Jeg har brug for at få af vide om der findes nogen der shipper pakker til Danmark fra England. Jeg tænker at efterhånden som jeg løber tør for ideer at i derude måske har et kompetent bud om hvordan man får omkring 60 kg pakke fra London til København når nu ikke hverken Dhl eller ups gidder at shippe private ting herhjem. Hvis nogen har nogen gode ideer vil jeg MEGET gerne høre dem. Vil jo gerne have min kæreste herover så hurtigt som muligt ;)

[update: NEEEJ det er ikke min kærester der vejer 60 kg og skal med pakkepost.. Det er altså hans bagage ;-)]



søndag, oktober 03, 2004

Jeg har overgivet mig nu. Vinteren er kommet, min næse har i flere uger været kold, og mine fingrer er for kolde til tastaturet så nu har jeg tændt for varmen. Øv at det allerede er nu.

Jeg har desuden efter meget raseri fået musimi til at virke.. kan godt være at dem der har forstand på det siger det er let, men for mig, selfudnævnt pc hæmmet, tog det en del raseri og et opkald til en ven i nøden, men nu virker det.



This page is powered by Blogger. Isn't yours?