<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


onsdag, december 22, 2004

Stakler
I dag har været en ond dag for de stakkels katte.. Måtte til dyrlægen, de har begge haft diare i omkring 14 dage nu, og skindet begyndte at hængge lidt løst. Så i kassen med dem og op til dyrlægen hvor de bestem ikke var meget for at komme ud af kasserne. Nå men ud kom de, blev stukket og sendt hjem med besked og at spise noget granulat og penicilin de næste 8 dage. Ud over den sprøjte de fik deroppe. Så i dag har de stakkels dyr både været ude og ørt i bus, og "nydt" det her elendige vejr. Plus blevet tvangsfodret med pille. Behøver jeg at sige de ikke er den mindste smule tilfredse?




Den ene stakkel luner sig i vindueskarmen over radiatoren Posted by Hello




Den anden af de 2 stakkler slapper af på sin kasse. Posted by Hello



onsdag, december 15, 2004

Stakkels mand
Udsatte i dag min stakkels kæreste for en af de ting vi andre i familien frygter allermest.. Min Farmor og farfar skulle flytte, en etage ned kun, men hvilket mareridt. Jeg kender ingen som mine bedsteforældre som gemmer ting. Smed i dag et glas marmelade ud fra mit fødselsår .. 1978!!!! Har læææænge haft lyst til at rydde ud i de gale glas, og i dag fik jeg chancen mens farmoren så den anden vej. Nå men kæresten overlevede både familien og oprytnings/flytnings mareridtet, og han fik endda kommentarer om at han var sødere end eksen. Og det på trods af mine bedsteforældres ret dårlige engelske. Nu glæder jeg mig bare til at se hvor længe der går før nye glas og konserves hober sig op i farmorens skabe igen.



søndag, december 12, 2004

Endelig julet

Det kan ikke helt vises i sin fulde blinkene skønhed.. men her er min superfantasktiske stjernelyskæde, og mit fint pyntede styevindue Posted by Hello



lørdag, december 11, 2004

Færdig..
...med det ene rum. Efter weekenden starter vi i soveværelset. Nu skal lørdagen gå med at gøre rent pynte og hygge op.. måske skaffe et sødt lille juletræ. Putte de 3 lyskæder op jeg har.. 2 nye og en gammel en med hjerter. Elsker simpelthen lyskæder.. især dem der blinker. Fandt i dag en med stjerner i maaaange farver og forskellige blinkeindstillinger. Og ja den blev købt. Har lovet kæresten at jeg ikke skaffer flere lyskæder.. i år ;)

Søndag dukker familien op til det årlige æbleskive- gløg- kakao-hygge. Så kan jeg rigtigt få vist mit pynt frem.. kan næsten ikke vente til jeg kan komme i gang med at pynte. Jeg elsker simpelthen december.

Har fået send 4 ansøgninger om job ud, håber mest på de to, men alt hvad der ikke er fast nattevagt som a-kassen truer med er faktisk ok lige nu. Skal besøge to afdelinger i næste uge, og ringe til to mere. Mon ikke 8 ansøgninger er nok til at overbevise a-kasse-damen om at jeg rent faktiks gør noget for det?



This page is powered by Blogger. Isn't yours?